Politica de confidentialitate

Confidentialitate
Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca S.C. “ UNICO S “ S.R.L sa poata inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii produselor noastre. Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon etc.), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care vi le ofera S.C. “ UNICO S “ S.R.L. (studii statistice, studii de piata etc.). Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.
 

Utilizarea informatiilor personale
Puteţi consulta acest site fără să vă dezvăluiţi identitatea sau să daţi cea mai mică informaţie în ceea ce vă priveşte.
Informaţiile fara caracter personal pe care ni le veţi comunica vor fi considerate ca fiind neconfidenţiale şi vor putea fi utilizate şi difuzate de către S.C. “ UNICO S “ S.R.L. în mod liber, cu respectarea dispoziţiilor legale aplicabile.
Orice persoana care viziteaza site-ul www.tesaturi-textile.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:
1.procesarea comenzilor sau cererilor dvs.
2.oferte de produse
3.solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.
4.realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor S.C. “ UNICO S “ S.R.L. si al serviciilor partenerilor si distribuitorilor sai
5.alte activitati intreprinse de S.C. “ UNICO S “ S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

S.C. “ UNICO S “ S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 

ANPC
 

CaseSiGradini.ro

MobilaSiDecoratiuni.ro Magazin online Importator direct de materiale textile