www.tesaturi-textile.ro este magazinul online al firmei " UNICO S "S.R.L. din Hunedoara, dar care isi desfasoara activitatea in Timisoara.In 1992 cand am infiintat firma UNICO S S.R.L. ne-am propus sa oferim clientilor tesaturi de calitate din import la preturi competitive !

Faptul ca de atunci si pana in prezent in magazinele cu care am colaborat am regasit clienti multumiti de produsele noastre ne - a obligat si pe mai departe.

In cei 20 de ani care au trecut tendinta in moda dar si gustul clientilor a devenit tot mai rafinat astfel ca si noi a trebuit sa ne perfectionam continuu si ca dovada este si realizarea acestui site care-si propune sa va ofere o larga gama de tesaturi de calitate din import la preturi accesibile .

Speram ca Dumneavoastra, stimate cumparator, sa ne apreciezi efortul si sa ne susti in realizarea acestui proiect.

Ca sa ne putem dezvolta in continuare in urmatorii ani trebuie sa privim inainte , trebuie sa privim de azi pentru maine si sa credem cu tarie ca prin auto – depasire , inovare si dezvoltare continua a modului in care lucram reusim sa ramanem foarte buni in ceea ce facem.

SUNTEM INSCRISI PE SICAP !

Firma " UNICO S " S.R.L. a obtinut locul 2 in TOP AFACERI ROMANIA pe judetul Hunedoara

2010 si locul 3 in TOP AFACERI ROMANIA 2011 pe judetul Hunedoara

IN 2012, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018,2019 si 2020 AM OBTINUT LOCUL 1 in TOP AFACERI ROMANIA pe judetul Hunedoara !!!