Politica de retur/anulare

1. Dreptul consumatorului de a se retrage din contractul la distanta ( retur/anulare)
1.1. Dreptul de retragere din contract
Conform OG 34 din 04/06/2014 dreptul de retragere din contractul la distanta respectiv de a returna produsele comandate si cumparate de pe site-ul www.tesaturi-textile.ro il au numai persoanele fizice sau grupuri de persoane fizice constituite în asociaţii .
Persoanele juridice indiferent de forma de organizare nu beneficiaza de prevederile OG 34 din 04/06/2014 si pe cale de consecinta nu beneficiaza de acest drept .
Daca veti considera ca produsele cumparate din magazinul online www.tesaturi-textile.ro nu corespund asteptarilor Dvs aveti derptul de a ne returna produsele fara nici o explicatie asupra motivului deciziei Dvs .
Perioada de returnare expiră după 14 zile începând din ziua in care ati primit produsele comandate .
1.2. Modalitati de comunicare a deciziei de retragere din contract
Pentru a vă exercita dreptul de retragere din contract trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul ( produsele ) , utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin e-mail , fax sau poştă respectiv :
– Email : office@tesaturi-textile.ro
– Fax : 0256 475 710
– S.C. ” UNICO S ” S.R.L. , str. Munteniei , nr.27 A , Timisoara , cod postal 300362
În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere de mai jos . Folosirea lui conform modelului prezentat nu este însă obligatorie .
De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru www.tesaturi-textile.ro pe adresa de internet : office@tesaturi-textile.ro modelul formularului standard de retragere alăturat sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Formular de retragere ( model )
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.
Către
S.C. ” UNICO S ” S.R.L.
Str. Munteniei , nr.27 A , Timisoara
Tel : 0732 478 433
Fax : 0256 475 710
Mail : office@testuri-textile.ro
Vă informez prin prezenta cu privire la decizia mea de a va returna urmatoarele produse : ………………………………………………..primite la data de ………….
Numele consumatorului ……………………………………….
Adresa consumatorului …………………………………………
Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) …………………………………………
Data………………………….

1.3. Consecintele retragerii din contract
Dacă v-ati exprimat optiunea scrisa in termenul stabilit in conformitate cu cele precizate mai sus , va vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul ( produsele ) .
Rambursarea o vom face numai dupa ce vom inventaria marfa returnata si vom constata ca ea corespunde atat calitativ cat si cantitativ cu marfa expediata de noi .

Raspunderea pentru integritatea marfi returnate pe timpul transportului pana la punctul nostru de lucru va revine Dvs . De aceea este indicat sa fie bine impachetata pentru a nu se detriora in transport si pe cale de consecinta sa refuzam a va rambursa total sau partial suma pe marfa deteriorata . Vom refuza primirea coletului in situatia in care constafam ca ambalaj este desfacut si/sau deteriorat .

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul de a vi se vira sumele cuvenite in contul Dvs bancar .

Dvs va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la cca 25 lei .