Termeni si conditii

TERMENI LEGALI

 

Legislatie
• Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR)
• Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor
• Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
• Legea 365/2002: Legea comertului electronic
• Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
• OG 34 din 04/06/2014 privind dreptul consumatorului de a se retrage din contractul la distanta
• Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

TERMENI SI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

La accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptaţi, fără limitări sau restricţii, termenii si condiţiile de utilizare expuse în continuare in cazul in care nu sunteti deacord va rugam sa parasiti site-ul.
Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, noncomercial şi cu condiţia respectării dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveţi dreptul să modificaţi, schimbaţi, distribuiţi, vindeţi sau să transmiteţi nicio informaţie conţinută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fară a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activităţi.
Aceste reguli sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii site-ului : www.tesaturi-textile.ro garantând, în aceste condiţii, un drept neexclusiv, netransferabil şi limitat, de accesare şi utilizare a acestui site.

MODIFICAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILORDE UTILIZARE A SITE-ULUI

S.C. “ UNICO S “ S.R.L. in calitate de administrator al site-ului îsi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunoşnţă de orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţii, dumneavoastră fiind unicii raspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea.În caz de neconformare ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.

DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fara a se limita la informaţii, texte, grafică, software, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum şi mărci înregistrate reprezintă “conţinutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci şi proprietate intelectuala, cu excepţia unei stipulaţii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.
Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conţinut în orice modalitate cu excepţia cazurilor permise de condiţiile de utilizare sau cu consimţământul expres şi prealabil al proprietarului acestui conţinut , consintamant pe care-l puteti solicita la adresa de e-mail: office@tesaturi-textile.ro .

MĂRCI ÎNREGISTRATE ŞI COPYRIGHT

Mărcile înregistrate şi logo-ul de pe acest site şi alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulaţii contrare exprese, proprietatea S.C. “ UNICO S “ S.R.L.. Ele sunt protejate de către Legea Mărcilor Înregistrate şi de către tratate internaţionale, iar reproducerea şi folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Toate drepturile rezervate.Legea dreptului de autor şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă şi în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la S.C. “ UNICO S “ S.R.L.. Reproducerea neautorizată a acestui site şi a celor afiliate, ori a oricarei părţi componente va atrage după sine pedepsirea conform legislaţiei în vigoare.

DISCULPARE DE GARANTIE
S.C. “ UNICO S “ S.R.L.a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informaţii nu creează nici un fel de relaţie contractuala cu . S.C. “ UNICO S “ S.R.L. Nu trebuie să acţionaţi in temeiul informaţiilor oferite de acest site fără a ne solicita asistenta specializata. Deşi S.C. “ UNICO S “ S.R.L.a încercat să menţina informaţiile, software-ul şi alte servicii cât mai curate, acest site poate conţine erori şi omisiuni pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate. Materialele şi conţinuturile de pe acest site sunt furnizate fără nici un fel de garanţie. Nu suntem responsabili pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fişiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, nu oferim nici o garanţie că site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de către S.C. “ UNICO S “ S.R.L. sau în numele companiei noastre (inclusiv software-ul gratuit pentru download) vor îndeplini cerinţele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori sau că site-ul sau serverele folosite de noi nu au viruşuri şi sunt pe deplin funcţionale sau curate.
Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.tesaturi-textile.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la. S.C. “ UNICO S “ S.R.L. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să ne contactaţi. Pentru obtinerea acceptului faceti o solicitare prin e-mail la adresa: office@tesaturi-textile.ro .
S.C. “ UNICO S “ S.R.L nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.tesaturi-textile.ro şi nu este responsabilă, în nici un fel, de conţinutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri .

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.tesaturi-textile.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.tesaturi-textile.roVA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

VANZAREA PRODUSELOR PRIN MAGAZINUL ONLINE

1.Acceptarea serviciilor de vanzare online
Serviciul de cumparare a produselor este destinat exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare. Prin folosirea seviciului de vanzare online va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru in caz contra va rugam sa nu apelati , sub nici o forma , serviciul de cumparaturi si sa parasiti magazinul online .
Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre S.C. “ UNICO S “ S.R.L Prin accesarea si inscrierea in baza de data a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea. S.C. “ UNICO S “ S.R.L informatii legate de produse si promotii.
Nu se vor vinde produse persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere. Administratorul site-ului www.tesaturi-textile.ro nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, nici macar in situatia solicitarii exprese din partea acestuia.
2. Informare despre produs
Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.
Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul sunt eronate.
Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar si fara a fi obligati la o notificare prealabila. Preturile nu includ TVA.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.
3. Cumpararea produselor
Cand faceti o comanda pe site-ul www.tesaturi-textile.ro va vom trimite un e-mail sau veti fi contactat telefonic pentru confirmarea sau refuzul comenzii.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:
• produsul comandat nu este pe stoc;
• identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.
Orice disputa intervenita intre S.C. “ UNICO S “ S.R.L si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata pe cale amiabila iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se va apela numai la instantele romanesti .
Noi am depus toate eforturile pentru a asigura o tranzactie sigura. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, noi nu putem fi considerati raspunzatori.
4. Plata
Plata marfi comandate se va face prin ramburs in numerar la ridicarea produselor.
In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.
5. Livrarea produselor catre client
Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul serviciilor de curierat rapide clientul urmand a plati ramburs valoarea coletului.Livrarile catre clienti se fac de luni pana vineri inclusiv si la solicitarea expresa a clientului si sambata.
Clientul are obligatia de a verifica la primire integritatea fizica a coletului si de a refuza primirea lui in situatia in care constata ca ambalaj este desfacut si/sau deteriorat , in caz contrar el nu va putea invoca ulterior lipsa produselor si/sau deteriorarea lor datorita conditiilor de transport .
6. Dreptul consumatorului de a se retrage din contractul la distanta
6.1. Dreptul de retragere din contract
Conform OG 34 din 04/06/2014 dreptul de retragere din contractul la distanta respectiv de a returna produsele comandate si cumparate de pe site-ul www.tesaturi-textile.ro il au numai persoanele fizice sau grupuri de persoane fizice constituite în asociaţii .
Persoanele juridice indiferent de forma de organizare nu beneficiaza de prevederile OG 34 din 04/06/2014 si pe cale de consecinta nu beneficiaza de acest drept .
Daca veti considera ca produsele cumparate din magazinul online www.tesaturi-textile.ro nu corespund asteptarilor Dvs aveti derptul de a ne returna produsele fara nici o explicatie asupra motivului deciziei Dvs .
Perioada de returnare expiră după 14 zile începând din ziua in care ati primit produsele comandate .
6.2. Modalitati de comunicare a deciziei de retragere din contract
Pentru a vă exercita dreptul de retragere din contract trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul ( produsele ) , utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin e-mail , fax sau poştă respectiv :
– Email : office@tesaturi-textile.ro
– Fax : 0256 475 710
– S.C. ” UNICO S ” S.R.L. , str. Munteniei , nr.27 A , Timisoara , cod postal 300362
În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere de mai jos . Folosirea lui conform modelului prezentat nu este însă obligatorie .
De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru www.tesaturi-textile.ro pe adresa de internet : office@tesaturi-textile.ro modelul formularului standard de retragere alăturat sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Formular de retragere ( model )
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.
Către
S.C. ” UNICO S ” S.R.L.
Str. Munteniei , nr.27 A , Timisoara
Tel : 0732 478 433
Fax : 0256 475 710
Mail : office@testuri-textile.ro
Vă informez prin prezenta cu privire la decizia mea de a va returna urmatoarele produse : ………………………………………………..primite la data de ………….
Numele consumatorului ……………………………………….
Adresa consumatorului …………………………………………
Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) …………………………………………
Data………………………….

6.3. Consecintele retragerii din contract
Dacă v-ati exprimat optiunea scrisa in termenul stabilit in conformitate cu cele precizate mai sus , va vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsul ( produsele ) .
Rambursarea o vom face numai dupa ce vom inventaria marfa returnata si vom constata ca ea corespunde atat calitativ cat si cantitativ cu marfa expediata de noi .
Raspunderea pentru integritatea marfi returnate pe timpul transportului pana la punctul nostru de lucru va revine Dvs . De aceea este indicat sa fie bine impachetata pentru a nu se detriora in transport si pe cale de consecinta sa refuzam a va rambursa total sau partial suma pe marfa deteriorata . Vom refuza primirea coletului in situatia in care constafam ca ambalaj este desfacut si/sau deteriorat .
Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul de a vi se vira sumele cuvenite in contul Dvs bancar .
Dvs va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la cca 25 lei .
7.Atentie :
1. Culoarea tesaturilor care apare pe ecranul monitorului sau al telefonului Dvs este posibil sa difere fata de culoarea reala a materialului datorita mai multor factori cum ar fi : setari diferite a culorilor pe monitorul consumatorului , aparatul de fotogarfiat nu a captat culorile reale , etc . DIN ACEST MOTIV NU GARANTAM SI NU NE ASUMAM CA MATERIALUL REAL VA AVEA ACEEASI NUANTA CA SI CEA PE CARE DVS O VEDETI PE ECRANUL MONITORULUI SAU AL TELEFONULUI .
2. TOATE COMENZILE PRIN CARE DVS IN CALITATE DE CONSUMATOR ASA CUM ESTE EL DEFINIT DE OU NR.34 / 2014 ( PERSOANA FIZICA SAU GRUPURI DE PERSOANE FIZICE ) SOLICITATI TAIEREA MATERIALELOR DIN ROLE ORIGINALE LA ANUMITE DIMENSIUNI CONFORM SPECIFICATIILOR DVS SE INCADREAZA IN PREVEDERILE OU NR. 34 DIN 04.06.2014 CAP 16 , LITERA C :
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele : furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar
SI PE CALE DE CONSECINTA PRODUSELE LIVRATE NU SE ACCEPTA A FI RETURNATE
3. TOATE COMENZILE PRIN CARE DVS IN CALITATE DE CONSUMATOR ASA CUM ESTE EL DEFINIT DE OU NR.34 / 2014 ( PERSOANA FIZICA SAU GRUPURI DE PERSOANE FIZICE ) SOLICIATI ACHZITIONAREA UNEI SAU MAI MULTOR ROLE ORIGINALE ASA CUM SE PREZINTA ELE DIN FABRICATIE CU INSCRISURILE SI ETICHETELE ORIGINALE IN CAZUL IN CARE NU CORESPUND ASTEPARILOR INDIFERENT DE MOTIV SE POT RETURNA CONFORM PRECIZARILOR DIN CAP 6 CU ETICHETELE SI IN AMBALAJUL ORIGINAL .
4. NU SE ACCEPTA RETURNAREA MATERIALULUI LIVRAT IN CAZUL IN CARE DVS SAU O TERTA PERSOANA A INTERVENIT PRIN TAIERE ( CROIRE ) SAU ORICE ALTA OPERATIE PRIN CARE SE DETERIOREAZA FORMA INITIALA A LUI .
5 .PERSONELE JURIDICE INDIFERENT DE FORMA LOR DE ORGANIZARE ( S.A. , S.R.L. , I.I., P.F.A. , ETC ) NU BENEFICIAZA DE PREVEDERILE OU 34 / 2014 SI PE CALE DE CONSECINTA NU LI SE VA ACEPATA RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE SI LIVRATE ORICARE AR FI ACESTEA
6. PENTRU A EVITA NEPLACERILE CAUZATE DE NEPOTRIVIRI DE NUANTE SI SAU TEXTURA A MATERIALULUI LIVRAT FATA DE ASTEPTARILE DVS VA RECOMANDAM SA SOLICITATI O MOSTRA DIN MATERIALUL DORIT . TAXA DE CURIERAT IN ACEST CAZ ESTE DE CCA 10 LEI .
7 IN AFARA DISPOZITIILOR LEGALE NU VOM ACCEPTA NICI O ALTA CONDITIONARE INDIFERENT DIN PARTEA CAREI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE ESTE EA FORMULATA
8. IN CAZUL IN CARE ORICE CONDITIONARE PE CARE SITE-UL LE IMPUNE INCLUSIV PRIN PRECIZARILE DIN CAPITOLUL TERMENI SI CONDITII NU SUNT IN ASENTIMENTUL DVS . VA INVITAM RESPECTUOS SA PARASITI SITE-UL FARA A FACE VREO COMANDA . A RAMANE INCONTINUARE PE EL SI A COMANDA PRODUSELE AFISATE PE SITE PRESUPUNE CA DVS ATI LUAT ACT DE TOATE PREVEDERILE INSCRISE IN ACEST CAPITOL SI SUNTETI INTRUTOTUL DEACORD CU ELE.

CONDITII FINALE

Daca doriti sa plasati o comanda , se presupune ca sunteti de acord ca S.C. “ UNICO S “ S.R.L. sa poata inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si le poate utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii noastre si al promovarii produselor . Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand plaseaza o comanda , sub rezerva excluderii din baza de date si refuzului de a I se onora comanda .

Va solicitam sa consultati si sectiunea site-ului Politica de confidentialitate inainte de a ne furniza datele Dvs personala si in cazul in care nu suntei deacord sa parasiti site-ul www.tesaturi-textile.ro fara a ne furniza vreun indiciu asupara identitati Dvs .

S.C. “ UNICO S “ S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti “Termeni si conditii” fara o notificare prealabila..
S.C. “ UNICO S “ S.R.L poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.

IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DEACORD CU TERMENII EXPUSI VA RUGAM SA PARASITI SITE-UL INCAZUL IN CARE RAMANETI PE EL CONSIDERAM CA ATI LUAT LA CUNOSTIINTA , ATI ACCEPTAT SI INSUSIT IN MOD TACIT TOTI TERMENII PREZENTATI .

Site-ul : www.tesaturi-textile.ro este proprietatea :
S.C. “ UNICO S “ S.R.L
Hunedoara
RO 3557082
J20 / 2072 / 1992
tel: 0732 47 84 33
e-mail: office@tesaturi-textile.ro

Citeste si Politica de confidentialitate